Kartta teatterille! ÄLÄ USKO NAVIGAATTORIA!

Kartta teatterille

Omalla autolla teatterille tulijoille suosittelemme seuraavia reittejä:

  • Turusta/Salosta: Ensin Turku-Helsinki -moottoritietä, jolta poistutaan ramppia numero 6 pitkin Paraisten/Korppoon suuntaan (Kaarinantielle). Sitten jatketaan kuten seuraavassa kohdassa neuvotaan Auranlaakson suunnasta tulijoita.
  • Auranlaakson suunnasta: Ensin Kaarinantietä ja sitten juuri ennen 110-tien risteystä oikealle Viipurintielle.
  • Turun suunnasta (vaihtoehtoisesti): Ensin 110-tietä ja sitten Kaarinan keskustassa liikennevaloista vasempaan Mäkilänkadulle ja sitten vasempaan Viipurintielle.
  • Piikkiön suunnasta: Ensin 110-tietä ja Kaarinantien/Saaristotien risteyksen jälkeen ensimmäisistä liikennevaloista oikeaan Mäkilänkadulle ja heti ensimmäisestä risteyksestä vasempaan Viipurintielle.
  • Saariston suunnasta: Saaristotietä pitkin 110-tien risteyksestä vasempaan (110-tielle) ja ensimmäisestä risteyksestä oikeaan Mäkilänkadulle ja sitten vasenmpaan Viipurintielle.

Huom: Viipurintien alkupäästä eikä Loimitien kautta ei enää pääse ajamaan teatterille asti, sillä aiemmin käytössä ollut reitti on katkaistu. Teatterille on nykyisin siis tultava joko Mäkilänkadun tai Kaarinantien kautta.

Bussilla tulijoille ja kävelijöille/pyöräilijöille kätevin reitti lienee Kaarinan keskustasta kävelyteitä ja Kuskinkadun kohdalla 110-tien alittavaa alikulkukäytävää pitkin.

Kaarina-Teatteri ry on kaarinalainen, vuonna 1983 perustettu aktiivinen harrastajateatteri.

Teatteri tuottaa 3-4 omaa ensi-iltaa vuodessa. Tämän lisäksi teatterilla käy satunnaisesti vierailevia esityksiä.

Teatteri toimii kaupungilta vuokratuissa tiloissaan Kaarinan Viipurintiellä.

Teatteri on esteetön. Teatterin sisäänkäynnillä on luiska ja sisällä on inva-wc. Eteisvahtimestarit avustavat tarvittaessa.

 

 

Lähinnä teatteria olevat föli-pysäkit:

6043 Kaarina

6045 Kaarina

6135 Kaarina, 110-tie

6136 Kaarina 110-tie