Tulossa

Mielenmagiaa

Mentalisti Pete Poskiparta Kaarinassa

Ensi-ilta: 

02.11.2017

Viimeinen esitys: 

02.11.2017

Valokuvat: 

Suvi Kukka Kärkkäinen

Mentalisti Pete Poskiparta vierailee jälleen Kaarina-Teatterissa; nyt uuden ohjelmistonsa kanssa.

Mentalisti Pete Poskiparran uusi show on tulvillaan mielenihmeitä ja komiikkaa. Mielenmagiaa on interaktiivista teatteria, jossa luodaan illuusioita korvien väliin, luetaan ajatuksia, pelataan intuitiolla ja katsotaan mihin superharjaantunut muisti riittää.

Mielenmagiaa on Pete Poskiparran tuotannoista laajin ja oivaltavin. Uskomaton Poskiparta saa yleisönsä nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen. Poskiparran edelliset esitykset ovat keränneet jo yli 15 000 katsojaa ympäri Suomen.

Tätä ei voi tarkemmin selittää, tämä pitää itse kokea!

Kesto 1 h 45 min sisältäen väliajan.

Liput 20 € / kpl.

Katso traileri alta.

Mentalisti Pete Poskiparta Mielenmagiaa kiertue 2017

Guitarra Flamenca

Flamencokitarakonsertti

Vierailija: 

Toni Jokiniitty

Musiikki: 

Toni Jokiniitty (et al.)

Ensi-ilta: 

04.11.2017

Valokuvat: 

Pasi AholaToni Jokiniitty kuuluu maamme arvostetuimpiin flamencokitaristeihin. Kolmella vuosikymmenellä flamencoa soittanut muusikko on työskennellyt lukuisten alan kotimaisten ja kansainvälisten huippujen kanssa ja kiertänyt soolokonserttinsa kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Jokiniitty julkaisi ensimmäisen, omista sävellyksistään koostuvan sooloalbuminsa vuonna 2015 ja valmistelee parhaillaan seuraavaa levyään. Soolokonsertissaan Jokiniitty esittää omien sävellystensä lisäksi flamencokitaran klassikoita eri vuosikymmeniltä ja kertoo tarinoita kappaleiden taustalta. Konsertissa saatetaan kuulla myös hieman laulua.

Ks. http://www.tonijokiniitty.fi/

Toni Jokiniitty vierailee Kaarina-Teatterin kahviolavalla lauantaina 4.11. klo 17.00 alkaen.

Esityksen kesto on n. 1 tunti, ei väliaikaa.

Liput 10 €/kpl.

Toni Jokiniitty: Guitarra flamenca (y cante)

Toni Jokiniitty: Herencia latina (Rumba) - Paco Peña

Petterin ja Lotan joulu

Kuuluisa kuvakirja näyttämöversiona

Kirjoittanut: 

Elsa Beskow (suom. Eila Kivikk'aho, dram. Jarmo Kujala)

Ohjaus: 

Jarmo Kujala

Musiikki: 

Alice Tegnér

Ensi-ilta: 

06.01.2018

Viimeinen esitys: 

10.02.2018

Petterin ja Lotan joulu on hauska ja iloinen tarina kahden orpolapsen ensimmäisestä joulusta. Täti Vihreä, Täti Ruskea, Täti Sinipunainen ja Setä Sininen järjestävät lapsille ikimuistettavan jouluaaton. Joulun jälkeen alkaa arki, mutta Petteri ja Lotta päättävät jo hyvissä ajoin ryhtyä suunnittelemaan uutta joulua. Tästä alkaa lasten seikkailu, joka päättyy vasta jouluaattona.

Kaarina-Teatteri loihtii kahvionäyttämölle oman näkemyksensä Elsa Beskowin ihastuttavasta satumaailmasta. Tarinankertojana näytelmässä on satutäti Elsa Beskow itse, joka on saanut seurakseen hyvän ystävänsä Alice Tegnérin. Tegnérin rakastettuja lastenlauluja kuullaan esityksessä soitettuna ja laulettuna.

Petteriä esittää Roope Sainisto ja Lottaa Sanni Huhtala, Elsa Beskowina nähdään Irja Tiikkainen ja Alice Tegnérinä Ritva Huotari.

Muissa rooleissa (aakkosjärjestyksessä): Tom Flinkman, Vili Hokkanen, Minna Huhtala, Mikko Jäästö, Hellin Kinkainen, Kristiina Koljonen, Salla Nurmi, Kitti Nylund, Alma Pajunen, Fiona Syrén, Tuula Tyry ja Salla Vahtera.

Lavastus: Niina Suvitie.

Peruukit ja maskeeraus: Marika Torvinen.

Puvustus: Jarmo Kujala, Outi Laiho, Sirpa Niemelä ja Elina Suvinen.

Valot ja äänet: Joel Koskinen ja Niko Wahlroos.

Muusikot: Martti Lappi ja Kaarina Peltonen.

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy.

Ikärajasuositus 5 vuotta.

Teetä vaikka väkisin

(Thé á la menthe ou t'es citron)

Kirjoittanut: 

Patrick Haudecoeur & Danielle Navarro (suom. Aino Piirola)

Ohjaus: 

Pauliina Salonius

Ensi-ilta: 

10.03.2018

Viimeinen esitys: 

11.05.2018

Aidon ranskalaisen bulevardikomedian harjoitukset ovat kiireisimmässä vaiheessaan, ensi-iltaan on enää kaksi päivää. Mutta kun miespääosan esittäjä on ensi kertaa näyttämöllä, muut näyttelijät tappelevat valokeilasta, puvustaja ei ymmärrä ohjeita, ja ohjaaja karttaa konflikteja, on kaaos valmis. Ja vaikka ensi-iltaan päästäisiinkin, ei se takaa että tilanne siitä parantuisi, varsinkin jos näyttelijää joudutaan vaihtamaan viime hetkessä...

Palkittu ranskalaiskomedia on huikeiden koomisten tilanteiden ja nasevan sanailun ilotulitusta. Kaikki mikä voi mennä vikaan, myös menee, juuri pahimmalla hetkellä. Mutta katsomossa revetään varmasti riemusta.

Ylpeys ja ennakkoluulo

Kaarina-Teatterin 35-vuotisjuhlanäytelmä

Kirjoittanut: 

Jane Austen (dram. Simon Reade, suom. Aino Piirola)

Ohjaus: 

Sami O. Vartiainen

Ensi-ilta: 

13.10.2018

Viimeinen esitys: 

15.12.2018

Elizabeth Bennet on nopeaälyinen, teräväkielinen ja idealistinen nuori nainen. Yhteisössä jossa luokka ja varallisuus merkitsevät kaikkea, hän aikoo rikkoa muotin ja naida rakkaudesta, ei rahasta. Kun piirikuntaan asettuu rykmentti, tuo se matkassaan monelle nuorelle naiselle mieluisia upseereita ja tanssiaisia – ja myös erään kopean herra Darcyn…

1800-luvun alun Englantiin sijoittuva upea draamakomedia tuo näyttämölle koko Austenin rakastetun henkilögallerian ja yhden romanttisen kirjallisuuden keskeisistä taistelupareista.