Kartta teatterille

HUOM! Kesäkuussa 2017 poikkeavat järjestelyt. Ks. http://www.kaarina-teatteri.fi/kulkuyhteydet

Omalla autolla teatterille tulijoille suosittelemme seuraavia reittejä:

  • Turusta/Salosta: Ensin Turku-Helsinki -moottoritietä, jolta poistutaan ramppia numero 6 pitkin Paraisten/Korppoon suuntaan (Kaarinantielle). Sitten jatketaan kuten seuraavassa kohdassa neuvotaan Auranlaakson suunnasta tulijoita.
  • Auranlaakson suunnasta: Ensin Kaarinantietä ja sitten oikeaan 110-tielle, minkä jälkeen kuten Piikkiön suunnasta (alla).
  • Turun suunnasta (vaihtoehtoisesti): Ensin 110-tietä ja sitten Kaarinan keskustassa liikennevaloista vasempaan Loimitielle ja sitten oikeaan Viipurintielle.
  • Piikkiön suunnasta: Ensin 110-tietä ja Kaarinantien/Saaristotien risteyksen jälkeen toisista liikennevaloista oikeaan Loimitielle ja heti ensimmäisestä risteyksestä oikeaan Viipurintielle.
  • Saariston suunnasta: Saaristotietä pitkin 110-tien risteyksestä vasempaan (110-tielle) ja toisesta risteyksestä oikeaan Loimitielle ja sitten oikeaan Viipurintielle.

Bussilla tulijoille ja kävelijöille/pyöräilijöille kätevin reitti lienee Kaarinan keskustasta kävelyteitä ja Kuskinkadun kohdalla 110-tien alittavaa alikulkukäytävää pitkin.

Kaarinan kaupungin sivuilla on tietoa bussiyhteyksistä.